O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
FAKTURIRANJE - Pošiljanje poljubnih obvestil

V verziji od 20.5.2020 naprej je uvedena možnost urejanja in pošiljanja splošnih (reklame, obvestila, navodila,…) e-obvestil vašim poslovnim partnerjem direktno iz programa Fakturiranje. Novost se nahaja v meniju 5.A.9.2. in je na voljo brez dodatnih nastavitev.

Ob vhodu v meni vas pričaka ekran, razdeljen na dva dela. Gornji del je namenjen izboru partnerjev in njihovih e-poštnih naslovov (pošiljate lahko na e-pošto, ki je vnesena na sami stranki ali izberete tudi tip kontakta, ki vam bo napolnil e-maile sam od sebe iz kontaktov stranke). V primeru, da naslova e-pošte kakšen partner še nima vnesen, ga lahko vnesete tudi iz tega menija brez, da hodite posebej v šifrant partnerjev. Shranite si lahko tudi različne nabore strank za kasnejšo uporabo.

Spodnji del je namenjen sestavi e-sporočila in dodajanju priponk. Tekst sestavite po želji, uredite oblikovanje in si preko gumba »Pošlji testni e-mail« pošljite primer, da vidite izgled sporočila. Tudi vsebino sporočila si lahko shranite za kasnejšo uporabo. Ko ste zadovoljni s sporočilom in izborom partnerjev, jih le še pošljete, v stolpcu status pa boste videli, če je bilo sporočilo uspešno poslano.

04.06.2020 07:59

natisni | na vrh