O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
KNJIGA PREJETIH FAKTUR - Novosti oz. morda niste vedeli

V nadaljevanju nekaj novosti

  • Filter prikaza faktur. Privzeto je filter nastavljen na 1000 faktur, maksimalna vrednost je 2000 faktur. Seznam faktur se po novem prikazuje po straneh in sicer zaradi hitrejšega delovanja programa. Po straneh se premikate z novimi tipkami levo zgoraj. Puščica s črtico pomeni skok na prvih oz. zadnjih N faktur. Puščica brez črtice pa pomeni skok naprej oz. nazaj za N faktur. Tipka "brez filtra" pomeni prikaz vseh faktur, ki so v bazi. Tudi v tem primeru se po fakturah oz. straneh pomikate z novimi tipkami. Za hitrejše in bolj natančno iskanje se uporablja tipka F8 Filter.
  • Seznam po dobaviteljih za Pavšalno nadomestilo. Seznam prejetih računov za Pavšalni, 8% davek najdete v meniju 4.1.E Obvestilo o prejetem pavšalnem nadomestilu.
  • Opombe v menijih 1.1 Prejete fakture, 1.2 Predračuni, 1.4 Devizne fakture, 1.5 Devizni predračuni ter 1.9 Prejeta pošta se po novem samo še dodajajo. Ni več možnosti popravljanja, dopolnjevanja in brisanja vnesene opombe. Vsaka korekcija se izvede z vnosom nove opombe. 
04.02.2019 17:57

natisni | na vrh