O podjetju Novice Produkti Uporabniki Vprašanja Oddaljeno delo
 
PODJETJE
NOVICE
PRODUKTI
UPORABNIKI
VPRAŠANJA
ODDALJENO DELO

aktualno
iskanje
arhiv
NOVO! - MOŽNOST NAJEMA APLIKACIJ


Zaradi povpraševanja po najemu aplikacij, smo se odločili, da vse aplikacije, ki jih tržimo, ponudimo tudi v obliki najema. Poleg klasične možnosti nakupa, je torej mogoče katerokoli aplikacijo ali dodatni modul od sedaj tudi najeti.

Začetna predstavitev pri kupcu je brezplačna. Pri najemu se najemnina plačuje od prvega meseca uporabe dalje. Znesek mesečnega najema je enak pogodbenemu znesku vzdrževanja izbranih programov in modulov. Za podrobnejše informacije nas lahko pokličete oz. pošljete sporočilo na info@piramida-lj.si.

Vsaka porabljena ura naših vzdrževalcev za nastavitve in uvajanje na terenu ali preko telefonske/spletne pomoči, se zaračuna po trenutno veljavnem ceniku 50€ + Ddv za vsako porabljeno uro, obračunski interval je trideset minut. Vsak mesec vam podarjamo polovico zneska mesečnega najema, kateri bo odštet od morebitnega stroška porabljenih ur posameznega meseca. Neporabljeni zneski pomoči se ne prenašajo v prihodnji mesec.

Za najem aplikacij ali modulov mora uporabnik (najemnik) zagotoviti internetno povezavo, da se programske licence lahko podaljšujejo.
03.07.2013 12:16

natisni | na vrh